Noah BuildSmart

Cine Suntem :

Suntem specializaţi în construcţia de case cu regim mic de înălţime ( în domeniul S+P+2E) din beton/cărămidă/BCA/lemn,  renovări de case şi apartamente, consolidări şi reabilitări de locuinţe, termoizolaţii şi hidroizolaţii, instalaţii electrice, sanitare şi termice, lucrări de vopsitorie,  zugrăveli şi ipsoserie, precum şi lucrări de tâmplărie.

Practic, acoperim o gamă largă  de lucrări pentru proiectele dvs., cu o echipă formată din  profesionişti cu iniţiativa de dezvoltare.

Oferim consultanţă de specialitate în luarea celor mai bune decizii de către dvs. 

Pentru toate fazele determinante ale proiectelor  în desfăşurare există o supervizare a unui inginer constructor.

Ne asumăm ducerea la îndeplinire a proiectelor  prin contracte ferme,  cu termene de realizare bine stabilite şi de comun acord.

Pentru a vă oferi cel mai  bun raport calitate – preţ al lucrărilor,  conducerea firmei tratează şi analizează  fiecare proiect în parte  şi deleagă  echipe formate din oameni specializaţi pe  categorii de lucrări aferente.

Noah BuildSmart

Serviciile Noastre

Constructii civile la cheie

Vile si case de vacanta, Cladiri administrative, spatii comerciale, Reabilitari de cladiri civile, Parcari sau garaje

Constructii industriale

Ansambluri rezidentiale, Hale industriale si depozite, Cladiri administrative si showroom-uri, Reabilitari de cladiri industriale, Fabrici

Amenajari interioare si exterioare

Compartimentare de pereti despartitori, Zugraveli si vopsitorii, Tencuieli interioare si exterioare, Instalatii sanitare pentru apa, conducte canalizare, Pardoseli gama integrala, Placaje gama integrala, Izolatii la constructii, hidroizolatii, fundatii si terase

[ +]
Clientii care au apelat la serviciile noastre
[ +]
Ani de experienta in domeniu
[ +]
Case Finalizate la Cheie Pana in acest Moment
[ +]
Calitatea Serviciilor Oferite